BEL 088-7325901

Zwemvest Ervaring Training

Zwemvest Ervaring Training gegeven door de Waterfront Brigade aan de Koninklijke Oosterhof Holman uit Grijpskerk. Oosterhof Holman is gespecialiseerd in grond-, weg- en waterbouw en nam als eerste bedrijf deel aan een Zwemvest ervaring training bij de Waterfront Brigade. Tijdens deze training werd geoefend in het gebruik van 275 Newton reddingvesten. Op 2 februari ontvingen de deelnemers van Marthijn Gernaat, directeur van Waterfront Brigade, de Certificaten van Deelname.

Tijdens een ochtend- en middagsessie in het trainingscentrum van de Waterfront Brigade in Gaarkeuken werden 2 groepen van 10 man tijdens een presentatie eerst bijgepraat over de werking en het juiste gebruik van een reddingvest. Nadat ze hun wetsuits hadden aangetrokken – die bij wisseling van de wacht in warm water werden opgewarmd – gingen de dappere medewerkers van Oosterhof Holman in de vrieskou naar buiten waar op het terrein een watertank aanwezig is voor praktijkoefeningen. Een voor een lieten de mannen zich in het water zakken om het geleerde in praktijk te brengen.

Ondanks dat het ontzettend koud was waren de mannen naderhand toch laaiend enthousiast. Binnen was het warm en konden ze onder het genot van een kop koffie weer op temperatuur komen. En tot hun verrassing konden de broodtrommels in de tas blijven want er stond ook nog eens een uitgebreide lunch klaar, verzorgd door de plaatselijke Warme Bakker.

Zwemvest Ervaring Training Zwemvest Ervaring Training2 Zwemvest Ervaring Training3 Zwemvest Ervaring Training4 Zwemvest Ervaring Training5

Trainingscentrum Zwemvest ervaring training

In het trainingscentrum voor zwemvest ervaring van de Waterfront Brigade worden ervaringstrainingen gegeven zoals de hierboven genoemde reddingvest trainingen, trainingen op het gebied van onderwater werkzaamheden en in het werken met diverse materiaaltoepassingen. Ook het trainen in eigen dienstkleding of werkkleding behoort tot de mogelijkheden. Alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig: een professioneel ingericht lokaal voor het houden van presentaties, een watertank waarin op een veilige manier  praktijkoefeningen kunnen worden gedaan en uiteraard een ruimte waar men zich kan omkleden en opfrissen. Indien gewenst kunnen wij rond het middaguur een lunch aanbieden voor deelnemende groepen.

Heeft u behoefte aan een training voor uzelf of uw medewerkers?
Informeer naar de mogelijkheden: bel 088-365 2407 of mail: ervaringstraining@duikbedrijfdts.nl

Zoals een van de medewerkers van Oosterhof Holman na zijn training opmerkte:
een DTS Waterfrontbrigade Ervaringstraining is een ervaring op zich!