BEL 088-7325901

Wat is Walbeschoeiing?

Veel mensen weten niet hoe hun oeverbescherming er aan toe is. Door jarenlange blootstelling aan stromend water, warmte en wind wordt het hout aangetast en beschadigd waardoor er openingen of zwakte in de planken kan ontstaan. Het water kan de grond er achter zwak maken en het kan zelfs lijden tot een instorting. Als u er vroeg genoeg bij bent is het in de meeste gevallen niet noodzakelijk om een compleet nieuwe walbeschoeiing te plaatsen.

Repareren walbeschoeiing

Wij repareren met ons unieke visco-elastisch materiaal dat onder water de beste werking heeft. Het materiaal zet zich uit onder water en bedekt dus zo de lekkage. Uw beschoeiing wordt dus niet vervangen waardoor het veel hout, geld en tijd bespaart. Wij werken vanuit het water waardoor er geen overlast of rommel wordt veroorzaakt. Wij werken zo efficiënt en snel mogelijk! Uw tuin blijft dus ongeroerd. Binnen een paar dagen zijn wij klaar en zijn uw zorgen weg.

Ons geheim

SEALTAQ RF is een uniek plastische coating en afdichtingsmateriaal dat 100% duurzaam en milieuvriendelijk is. Het materiaal zet uit in het water en zorgt voor een lucht- en waterdichte afsluiting waar niks meer van te zien is. Het is tevens gasdicht en bestand tegen veel chemische stoffen en hitte waardoor het langdurig mee gaat. Het is de meest betrouwbare oplossing om problemen met water, corrosie en isolatie van uw walbeschoeiing tegen te gaan. Wij gaan altijd betrouwbaar en snel te werk.

Service 24/7

Walbeschoeiing reparerenWij zijn staan 24/7 voor u klaar. Met meer dan 1800 Inspecteurs garanderen wij de beste hulp die u nodig heeft. Wij zijn wereldwijd inzetbaar en staan dag en nacht paraat. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd zetten wij op korte termijn duikteams in. Al deze onderwater-inspecteurs en reparateurs zijn gekwalificeerd en werken volgens onze hoge kwaliteitsnormen. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht.