BEL 088-7325901

WOONT U AAN HET WATER?

DAN HEEFT UW BESCHOEIING
ONDERHOUD NODIG!

Weet u hoe uw oeverbescherming er aan toe is? Geen idee? Eén ding is zeker: door jarenlange blootstelling aan stromend water, weer en wind, wordt het hout aangetast en ontstaan er openingen in de beschoeiing. Uitspoeling van de grond erachter kan op den duur verzakkingen en zelfs instorting tot gevolg hebben.

De Waterfront Brigade biedt een efficiënte, duurzame én kostenbesparende oplossing.

Het is in de meeste gevallen niet nodig om een compleet nieuwe beschoeiing te plaatsen. Wij repareren uw walbescherming met een uniek visco-elastisch materiaal dat ook onder water toepasbaar is. Dit materiaal zet zich uit in het water en wordt ook toegepast bij onderwater reparaties van bijvoorbeeld gas- en waterleidingen.

1) Tijd en geld besparen

Uw beschoeiing wordt niet vervangen, waardoor er veel hout, tijd en geld wordt bespaard. Wij werken vanuit het water dus uw tuin blijft onaangeroerd. Geen lawaai, geen rommel en binnen een paar dagen zijn we klaar.

2) Resultaat: minstens 10 jaar geen zorgen over het onderhoud van uw beschoeiing.

Al onze onderwaterinspecteurs en -reparateurs zijn gekwalificeerd en werken volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Bovendien gebruiken we coatings- en afdichtingsmaterialen die 100% duurzaam en milieuvriendelijk zijn.

3) Profiteer van extra korting

Meer m2 = meer korting! Wanneer u de werkzaamheden in samenwerking met de buurt laat uitvoeren, dan is dit voordeliger dan de genoemde prijs.

4) Neem contact met ons op!

Bel ons op 088 73 25 901 of vul onderstaand contactformulier in!