BEL 088-7325901

Walbeschoeiing maken

Wilt u uw walbeschoeiing maken? Door jarenlange blootstelling aan stromend water, hitte, weer en wind wordt het hout van uw walbeschoeiing langs uw tuin aangetast. Er ontstaan gaten en/of zwakke plekken in de beschoeiing. Water achter het hout maakt uw land instabiel en modderig en kan op den duur zelfs zorgen voor verzakkingen van uw grond waarbij grote schade kan ontstaan. Het kan zelfs tot gevaarlijke situaties leiden.

Gelukkig hebben wij de oplossing daarvoor. Eerst inspecteren wij de plekken waar reparatie noodzakelijk is door onder water te kijken waar het probleem zit. Daarna maken wij een plan van aanpak zodat wij snel en efficiƫnt aan de slag kunnen. Als dat gedaan is gaan we aan de slag en heeft u na enkele dagen geen zorgen meer.

Uw walbeschoeiing maken? Kies nu voor Waterfrontbrigade en profiteer van speciale prijzen.

Ons geheim bij walbeschoeiing maken

SEALTAQ RF is een unieke plastische coating en afdichtingsmateriaal dat 100% duurzaam en milieuvriendelijk is wat ons helpt bij alle klussen. Bij het aanbrengen in water van het materiaal zet het uit waardoor het lucht, water en gasdicht is. Je kunt het makkelijk me nemen en is niet zwaar. Je drukt het flexibele materiaal in de gaten waar het nodig is, daarna zet het uit en vormt zich naar de vorm van het gat. Het is de perfecte oplossing voor al uw problemen in het water en is veel voordeliger dan alles laten vervangen.

Wij zijn staan 24/7 voor u klaar

Walbeschoeiing maken

Met meer dan 1800 Inspecteurs garanderen wij de beste hulp die u nodig heeft bij het maken van uw walbeschoeiing. Wij zijn wereldwijd inzetbaar en staan dag en nacht paraat. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd zetten wij op korte termijn duikteams in. Al deze onderwater-inspecteurs en reparateurs zijn gekwalificeerd en werken volgens onze hoge kwaliteitsnormen. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht met ons team die altijd voor u klaar staat.