BEL 088-7325901

Walbeschoeiing kosten

Op zoek naar de laagste walbeschoeiing kosten? Dan bent u bij Waterfront Brigade aan het juiste adres! Wij zorgen voor een voordelige prijs, doordat we de walbeschoeiing repareren in plaats van vervangen. Alle onderwaterinspecteurs zijn gespecialiseerd en gekwalificeerd en gaan pas weg als de klus echt af is! We werken volgens de hoogste kwaliteitsnormen zodat uw walbeschoeiing gegarandeerd meer dan 10 jaar mee gaat en u niet met onverwachte kosten komt te zitten.

Onze speciale aanpak

Microbial Analysis maakt gebruik van DNA-technieken om de aanwezigheid en activiteit van micro-organismen te meten en te kwantificeren. “Wij lokaliseren de aantasting en nemen daarvan monsters. Microbial Analysis doet vervolgens de MIC-analyse, aan de hand waarvan wij de reparatie uitvoeren. We combineren de MIC-inspectie met de traditionele inspectietechnieken en slaan daarmee twee vliegen in een klap. Of eigenlijk drie vliegen, want voor de reparatie werken we weer nauw samen met Stopaq. Dit, ook al Groningse bedrijf, beschikt over geavanceerde technologieën voor corrosie preventie.”

Om terug te komen op MIC, de meetresultaten maken het mogelijk nauwkeuriger te bepalen wat de restlevensduur is van de onderwaterconstructie. En, ook niet onbelangrijk, hoe deze met het juiste onderhoud kan worden verlengd. De methode van Microbial Analysis is toepasbaar op onderwaterconstructies van zowel staal als beton

Bespaar op de walbeschoeiing kosten met uw buren

U kunt nu profiteren van uw buren die ook langs het water wonen. De standaard prijs is 70 euro per vierkante meter. Maar als u buren heeft die ook langs het water wonen en ook een kapotte damwand of walbeschoeiing hebben kunt u het samen laten repareren wat u fikse korting geeft!

Wereldwijde service

Wij zijn staan 24/7 voor u klaar. Met meer dan 1800 Inspecteurs garanderen wij de beste hulp die u nodig heeft. Wij zijn wereldwijd inzetbaar. Wij staan dag en nacht paraat. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd zetten wij op korte termijn duikteams in. Al deze onderwater-inspecteurs en reparateurs zijn gekwalificeerd en werken volgens onze hoge kwaliteitsnormen.

 

Walbeschoeiing kosten