BEL 088-7325901

Walbeschoeiing Friesland

Walbeschoeiing Friesland? Woont u in Friesland aan het water? Dan is de kans groot dat u een damwand nodig heeft voor de versteviging van uw huis of tuin. Walbeschoeiing is de basis voor uw huis en tuin. Waterfrontbrigade heeft veel ervaring met het repareren van uw kwelwanden, doorvoeren en kruisverbindingen. Wij doen dat voor u op een unieke manier. Eerst inspecteren wij waar de reparatie nodig is en daar gebruiken we onze seal taq klei om het voor tientallen jaren te dichten en te verstevigen. Waterfrontbrigade is onmiddellijk inzetbaar en staat 24/7 voor u klaar.

In Friesland is er vaak sprake van huizen langs het water. De volledige walbeschoeiing vervangen is vaak een dure klus terwijl het meestal maar aan een paar plekken ligt. Waterfront Brigade kan veel voordeliger de juiste plekken aanpakken waardoor vervangen niet nodig is.

Onze aanpak

Microbial Analysis maakt gebruik van DNA-technieken om de aanwezigheid en activiteit van micro-organismen te meten en te kwantificeren. “Wij lokaliseren de aantasting en nemen daarvan monsters. Microbial Analysis doet vervolgens de MIC-analyse, aan de hand waarvan wij de reparatie uitvoeren. We combineren de MIC-inspectie met de traditionele inspectietechnieken en slaan daarmee twee vliegen in een klap. Of eigenlijk drie vliegen, want voor de reparatie werken we weer nauw samen met Stopaq. Dit, ook al Groningse bedrijf, beschikt over geavanceerde technologieën voor corrosie preventie.”

Om terug te komen op MIC, de meetresultaten maken het mogelijk nauwkeuriger te bepalen wat de restlevensduur is van de onderwaterconstructie. En, ook niet onbelangrijk, hoe deze met het juiste onderhoud kan worden verlengd. De methode van Microbial Analysis is toepasbaar op onderwaterconstructies van zowel staal als beton.

247 Service voor walbeschoeiing Friesland

Wij zijn staan 24/7 voor u klaar. Met meer dan 1800 Inspecteurs garanderen wij de beste hulp die u nodig heeft. Wij zijn wereldwijd inzetbaar. Wij staan dag en nacht paraat. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd zetten wij op korte termijn duikteams in. Al deze onderwater-inspecteurs en reparateurs zijn gekwalificeerd en werken volgens onze hoge kwaliteitsnormen zo dat u zeker weet dat uw walbeschoeiing in Friesland goed afgerond word.

 

Walbeschoeiing Friesland