BEL 088-7325901

Prijs damwand

Prijs damwand? Het aanbrengen van damwanden is waar wij gespecialiseerd in zijn en is voor ons dagelijks werk. Wij zijn is staat om dit op een efficiënte en vakkundige wijze te doen zo dat u niet daarna nog met extra kosten komt te zitten.  De damwand is een sterke vorm van een oeverbescherming. Het is een tak van de beschoeiing die vaak toegepast word voor versteviging en in veel materialen te maken is. We plaatsen houten damwanden maar ook stalen. Damwanden zorgen voor een stevige constructie en voorkomt dat uw tuin wegspoelt met het water. Daarom moet u juist bij ons uw damwand kopen.

Plaatsen van een damwand

Het plaatsen van een damwand is bepalend voor de duurzaamheid van een damwand. Precisie en vakmanschap zijn van groot belang bij het plaatsen van een damwand. Wij plaatsen de damwand in 1 keer goed op zijn plek waardoor het niet veel tijd kost en u geen zorgen hoeft te maken over bijkomende kosten die na het plaatsen kunnen ontstaan. Wij leveren alleen A kwaliteit materiaal waardoor u verzekerd bent van een stevige damwand.

SEALTAQ RF

Voor de definitieve constructies gebruiken wij  een uniek plastisch coating- en afdichtingsmateriaal dat 100% duurzaam en milieuvriendelijk is. Het materiaal zet uit in het water en zorgt voor een lucht- en waterdichte afsluiting. Het is tevens gasdicht en bestand tegen veel chemische stoffen en hitte. Het is de meest betrouwbare oplossing om problemen met water, corrosie en isolatie het hoofd te bieden.

Prijs damwand

Bespaar op de prijs van een damwand

U kunt nu profiteren van uw buren die ook langs het water wonen. De standaard prijs is 70 euro per vierkante meter. Maar als u mee doet met uw buren kan dat tot flinke kortingen zorgen!.

Service

Wij zijn staan 24/7 voor u klaar. Met meer dan 1800 Inspecteurs garanderen wij de beste hulp die u nodig heeft. Wij zijn wereldwijd inzetbaar. Wij staan dag en nacht paraat. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd zetten wij op korte termijn duikteams in. Al deze onderwater-inspecteurs en reparateurs zijn gekwalificeerd in wat ze doen en werken volgens onze hoge kwaliteitsnormen.