BEL 088-7325901

Kosten damwand

Wat zijn de kosten van een damwand? Wij zorgen voor een voordelige prijs en meer dan 10 jaar garantie over uw damwand. Alle onderwaterinspecteurs en reparateurs zijn gespecialiseerd en gekwalificeerd. Ze werken volgens de hoogste kwaliteitsnormen zo dat u zeker weet dat uw damwand weer lang mee kan. Onze coating en afdichtingsmateriaal die we gebruiken voor uw damwand is 100% duurzaam en milieuvriendelijk.

Damwand vervangen of repareren?

Het is niet altijd noodzakelijk om uw damwand te vervangen. Een reparatie kan in veel gevallen al voldoende zijn. Al onze gekwalificeerde onderwaterinspecteurs en -reparateurs controleren uw damwand of beschoeiing eerst op gaten en andere schade. Vaak kunnen we met coatings- en afdichtingsmaterialen de wand repareren. Na de reparatie heeft u minstens 10 jaar geen zorgen over het onderhoud van uw beschoeiing, waarmee u veel tijd en geld bespaart!

Bespaar op de kosten damwand

U kunt nu profiteren van uw buren die ook langs het water wonen. De standaard prijs is 70 euro per vierkante meter. Maar als u mee doet met uw buren kan dat voor flinke kortingen zorgen! Meer m2 = meer korting! Wanneer u de werkzaamheden in samenwerking met de buurt laat uitvoeren, dan is dit voordeliger dan de genoemde prijs. Lees hier meer over de burenactie.

Wereldwijd staan wij voor u klaar

kosten damwandOnze inspecteurs staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Met meer dan 1800 inspecteurs garanderen wij de beste hulp die u nodig heeft. Wij zijn wereldwijd inzetbaar en staan dag en nacht paraat. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd zetten wij op korte termijn duikteams in. Al deze onderwater-inspecteurs en reparateurs zijn gekwalificeerd en werken volgens onze hoge kwaliteitsnormen.

Neem direct contact op

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Bel ons dan op 088 73 25 901 of vul onderstaand contactformulier in. Hiermee kunt u flink op de kosten besparen voor het plaatsen of vervangen van een damwand en/of walbeschoeiing.