BEL 088-7325901

Keerwanden prijs

Op zoek naar de beste keerwanden prijs? Keerwanden zijn er zowel nieuw als gebruikt en zijn in diverse maten beschikbaar. Keerwanden zijn muren die in worden gezet als grondkering, afscheidswanden, opslagplaats, en nog veel meer toepassingen. Waterfront Brigade is gespecialiseerd in het repareren van keerwanden en gaat hierbij altijd voor de beste kwaliteit.

Vergroot uw perceel met behulp van keerwanden

Veel mensen kiezen voor keerwanden om zo efficiƫnt mogelijk om te gaan met hun grond. U kunt er namelijk veel meer uithalen! Met keerwanden kunt u meer vorm geven aan uw tuin. Zo kunt u hoogteverschil maken en uw tuin er heel anders uit laten zien. Wat zijn keerwanden? Keerwanden zijn harde, onbuigzame grond en waterkerende muren die veel gewicht en een brede voet met zich mee brengen. Een keerwand is meestal gemaakt van beton maar er kunnen ook andere verharde materialen voor worden gebruikt. De betonnen muren worden naast elkaar neergezet zodat er een groot draagvermogen ontstaat. Zo kunnen de keerwanden voor veel taken worden gebruikt.

SEALTAQ RF

Het vervangen van keerwanden is een dure aangelegenheid en in veel gevallen niet nodig. Een goede reparatie kan een hoop kosten besparen. Voor de definitieve constructies gebruiken wij een uniek plastisch coating- en afdichtingsmateriaal dat 100% duurzaam en milieuvriendelijk is. Het materiaal zet uit in het water en zorgt voor een lucht- en waterdichte afsluiting. Het is tevens gasdicht en bestand tegen veel chemische stoffen en hitte. Het is de meest betrouwbare oplossing om problemen met water, corrosie en isolatie het hoofd te bieden.

Altijd paraat met meer dan 1800 inspecteurs!

Keerwanden prijsWij zijn staan 24/7 voor u klaar. Met meer dan 1800 Inspecteurs garanderen wij de beste hulp die u nodig heeft. Wij zijn wereldwijd inzetbaar. Wij staan dag en nacht paraat. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd zetten wij op korte termijn duikteams in. Al deze onderwater-inspecteurs en reparateurs zijn gekwalificeerd in wat ze doen en werken volgens onze hoge kwaliteitsnormen.

Benieuw naar de mogelijkheden voor uw keerwanden prijs? Neem dan contact met ons op!