BEL 088-7325901

Damwanden kopen

Gaat u damwanden kopen? Dan is juist het aanbrengen van de damwand waar wij in gespecialiseerd zijn. Wij zijn is staat om dit op een efficiënte en vakkundige wijze te doen zodat u niet daarna nog met extra kosten komt te zitten. De damwand is een sterke vorm van een oeverbeschermer. Het is een tak van de beschoeiing die vaak toegepast wordt voor versteviging en van veel materialen te maken is. We plaatsen houten damwanden maar ook  stalen. Damwanden zorgen voor een stevige constructie en voorkomen dat uw tuin wegspoelt bij het water. Daarom moet u juist bij ons uw damwand kopen.

Plaatsen van een damwand

Het plaatsen van een damwand is bepalend voor de duurzaamheid. Precisie en vakmanschap zijn van groot belang bij het plaatsen van een damwand. Wij plaatsen de damwand in 1 keer goed op zijn plek waardoor het niet veel tijd kost en u geen zorgen hoeft te maken over bijkomende kosten die na het plaatsen kunnen ontstaan. Wij leveren alleen A kwaliteit materiaal waardoor u verzekerd bent van een stevige damwand.

SEALTAQ RF

Voor de definitieve constructies gebruiken wij een uniek plastisch coating- en afdichtingsmateriaal dat 100% duurzaam en milieuvriendelijk is. Het materiaal zet uit in het water en zorgt voor een lucht- en waterdichte afsluiting. Het is tevens gasdicht en bestand tegen veel chemische stoffen en hitte. Het is de meest betrouwbare oplossing om problemen met water, corrosie en isolatie het hoofd te bieden.

Altijd paraat met meer dan 1800 inspecteurs!

Wij zijn staan 24/7 voor u klaar. Met meer dan 1800 Inspecteurs garanderen wij de beste hulp die u nodig heeft. Wij zijn wereldwijd inzetbaar. Wij staan dag en nacht paraat. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd zetten wij op korte termijn duikteams in. Al deze onderwater-inspecteurs en reparateurs zijn gekwalificeerd in wat ze doen en werken volgens onze hoge kwaliteitsnormen.

 

Damwanden kopen actie