BEL 088-7325901

Damwand plaatsen

Wanneer we een damwand plaatsen maken we een constructie die het water en het land van elkaar scheidt en zorgt voor een goede bescherming van het land. De wand bestaat uit los materiaal zoals planken, staal of kunststof die door middel van schroeven of waterdichte messing met elkaar verbonden zijn. Een damwand wordt in de grond gezet door heien, drukken of trillen. Wanneer het gaat om een iets lossere wand wordt er gesproken van een palissade.

Houten damwand plaatsen

Een houten damwand heeft als onderdelen natuurlijk houten planken met een mes en een groef. De groef word bij het plaatsen van de damwand verticaal in de grond getrild worden. Damwanden kun je in verschillende houtsoorten hebben zoals, eikenhout, vurenhout, kastanje hout en hardhout. Je kunt verschillende damwanden combineren. Vurenhout onderwater en bijvoorbeeld eikenhout boven de waterlijn. Zo past er altijd iets binnen het budget.

Stalen damwand plaatsen

De stalen damwand bestaat uit U- profielen die bij het plaatsen van de damwand in elkaar vallen voor een stevige constructie. De damwand voor verticaal in de grond getrild met als eindresultaat een stevige stalen damwand. Stalen damwanden zijn duurzaam en sterk.

Plaatsen van een damwand

Het plaatsen van de damwand en de precisie ervan heeft invloed op hoe lang de damwand mee gaat. Waterfrontbrigade heeft de juiste vakmanschap om uw damwand zo lang mogelijk me te kunnen laten gaan. Wij opereren precies en in 1 keer waardoor u niet later met onverwachte kosten komt te zitten.

Service

Wij zijn staan 24/7 voor u klaar. Met meer dan 1800 Inspecteurs garanderen wij de beste hulp die u nodig heeft. Wij zijn wereldwijd inzetbaar. Wij staan dag en nacht paraat. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd zetten wij op korte termijn duikteams in. Al deze onderwater-inspecteurs en reparateurs zijn gekwalificeerd en werken volgens onze hoge kwaliteitsnormen zo dat u zeker weet dat de klus goed afgerond word.

Damwand plaatsen