BEL 088-7325901

Damwand plaatsen kosten

Met onze damwand plaatsen kosten zorgen we voor een voordelige prijs met meer dan 10 jaar garantie op uw damwand. Alle onderwaterinspecteurs en reparateurs zijn gespecialiseerd en gekwalificeerd. Ze werken volgens de hoogste kwaliteitsnormen zo dat u zeker weet dat uw damwand weer lang mee kan. Onze coating en afdichtingsmateriaal die we gebruiken voor uw damwand is 100% duurzaam en milieuvriendelijk.

Hoe is uw damwand er aan toe?

Misschien heeft u geen idee? Eén ding is zeker: door jarenlange blootstelling aan stromend water, weer en wind, wordt het hout aangetast en ontstaan er openingen in de beschoeiing of damwand. Uitspoeling van de grond erachter kan op den duur verzakkingen en zelfs instorting tot gevolg hebben. Vaak kunt u besparen op de damwand plaatsen kosten door middel van een reparatie. Hiermee voorkomt u dat de gehele damwand vervangen wordt en dat scheelt in de portemonnee.

Prijzen damwand plaatsen

Damwand plaatsen kostenU kunt nu profiteren van uw buren die ook langs het water wonen. De standaard prijs is 70 euro per vierkante meter. Maar als u mee doet met uw buren kan dat voor flinke kortingen zorgen! Meer m2 = meer korting! Wanneer u de werkzaamheden in samenwerking met de buurt laat uitvoeren, dan is dit voordeliger dan de genoemde prijs. Lees hier meer over de burenactie.

Service

Wij zijn staan 24/7 voor u klaar. Met meer dan 1800 Inspecteurs garanderen wij de beste hulp die u nodig heeft. Wij zijn wereldwijd inzetbaar. Wij staan dag en nacht paraat. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd zetten wij op korte termijn duikteams in. Al deze onderwater-inspecteurs en reparateurs zijn gekwalificeerd en werken volgens onze hoge kwaliteitsnormen.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Bel ons dan op 088 73 25 901 of vul onderstaand contactformulier in. Hiermee kunt u flink op de kosten besparen voor het plaatsen of vervangen van een damwand en/of walbeschoeiing.