BEL 088-7325901

Beschoeiing vervangen

Wilt u uw beschoeiing vervangen? Wacht dan nog even. Wij bekijken uw beschoeiing letterlijk van de andere kant, want juist daar valt te besparen. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van uw beschoeiing zonder dat de hele beschoeiing eruit moet. Wij repareren uw beschoeiing zo dat hij meer dan 10 jaar beschermt is tegen het water en daarmee wordt de vervanging dus uitgesteld. Hoe wij dat doen laten we u zien.

Ons geheim

SEALTAQ RF is een unieke plastische coating en afdichtingsmateriaal dat 100% duurzaam en milieuvriendelijk is wat ons helpt bij alle klussen. Bij het aanbrengen in water van het materiaal zet het uit waardoor het lucht, water en gasdicht is. Je kunt het makkelijk me nemen en is niet zwaar. Je drukt het flexibele materiaal in de gaten waar het nodig is, daarna zet het uit en vormt zich naar de vorm van het gat. Het is de perfecte oplossing voor al uw problemen in het water en is veel voordeliger dan alles laten vervangen.

Beschoeiing vervangen of repareren?

beschoeiing vervangen Het is dus niet altijd noodzaak om uw beschoeiing te vervangen. Een reparatie kan in veel gevallen al voldoende zijn. Al onze onderwaterinspecteurs en -reparateurs zijn gekwalificeerd en werken volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Bovendien gebruiken we coatings- en afdichtingsmaterialen die 100% duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Na de reparatie heeft u minstens 10 jaar geen zorgen over het onderhoud van uw beschoeiing, waarmee u veel tijd en geld bespaart!

Wereldwijd 24/7 service

Wij zijn staan 24/7 voor u klaar. Met meer dan 1800 Inspecteurs garanderen wij de beste hulp die u nodig heeft. Wij zijn wereldwijd inzetbaar en staan dag en nacht paraat. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd zetten wij op korte termijn duikteams in. Al deze onderwater-inspecteurs en reparateurs zijn gekwalificeerd en werken volgens onze hoge kwaliteitsnormen. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht.